Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Passió de Cervera) La Passió de Cervera ha comptat a la representació d'aquest diumenge amb el bisbe de Solsona, Xavier Novell, fent d'apòstol Sant Mateu per un dia i compartint diferents escenes com la del sant sopar.

L’obertura de la Passió de Cervera a la participació en l’espectacle ha congregat diferents personalitats i autoritats del país, conformant una llista en la que s’hi compten senadors, diputats, regidors, alcaldes  i diferents religiosos, als que ara s’hi podrà sumar la participació del bisbe de la zona.

El Patronat de la Passió sempre ha potenciat aquest caràcter obert i participatiu, per a que tothom que vulgui experimentar aquesta tradició de representar un paper, encara que sigui per un dia, i viure l’espectacle des de dins pugui fer-ho. Conscients de que és una molt bona manera de conèixer i compartir la cultura tradicional i popular que viu tota la ciutat de Cervera i donar continuïtat una tradició de més de 540 anys d’antiguitat.

Per tal de reservar entrades o participar a l’espectacle es tant fàcil com trucar per telèfon: 608 78 10 12, correu electrònic: info@lapassiodecervera.com o inscriure’s a la pàgina web: www.lapassiodecervera.com