Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) El bisbe de Sant Feliu del Lobregat, Agustí Cortés, va visitar dijous 25 de juliol els casals i les colònies d’estiu que els centres d’esplai de la diòcesi de Sant Feliu del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés realitzen durant aquests dies.

La jornada va començar amb el desplaçament del bisbe fins a Esparraguera on el Centre d’esplai La Lluna realitza un casal d’estiu amb gairebé 300 infants i joves de 3 a 16 anys i 30 monitors durant 6 setmanes. Cortés va estar parlant amb la responsable del centre que li va explicar les activitats i el funcionament del casal.

 Posteriorment, el bisbe i els representants del MCECC i de la Fundació Pere Tarrés es van adreçar fins a la casa de colònies de Penyafort (Pontons), on van visitar les colònies que està realitzant aquests dies el Grup d’Esplai Parroquial de Vilafranca del Penedès, federat també al MCECC. 

El bisbe de Sant Feliu del Llobregat va estar acompanyat durant tota la jornada pel director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol; el president del MCECC, Xavier Nus; la vicepresidenta del MCECC, Núria Martínez; i el coordinador dels Centres d’esplai del Baix Llobregat, Gabriel Amargós.

Per altra banda el bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, va visitar divendres 26 de juliol les colònies i casals d’estiu organitzats pels centres d’esplai del MCECC Lleida vinculats a la Fundació Verge Blanca. Giménez va estar acompanyat durant tota la jornada pel president del MCECC, Xavi Nus i el president, la consiliària i el director del Servei de Colònies de la Fundació Verge Blanca, Joan Ramon Saura, Paquita Arturo i Josep Fernàndez respectivament.