Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Terrassa) Aquest cap de setmana del 14 i 15 de desembre el bisbat de Terrassa organitza les II Jornades Transmet! El lema d’aquest any és: "Quan al servei esdevé Bona Nova: Acció caritativa i social i Nova evangelització". Les delegacions episcopals d’Apostolat Seglar, Pastoral del Mon de la Cultura i Caritas coordinen el funcionament de les jornades que, com diu el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, "són obertes a tots els cristians per tal d’aprofundir en les implicacions que la Nova Evangelització té en l’àmbit de la presència cristiana enmig dels sectors més desfavorits de la societat".

Les jornades s’obriran al Casal Borja de Sant Cugat, amb una conferència impartida per Carlos Osoro, arquebisbe de València i president Comissió Episcopal d’Apostolat Seglar de la CEE, amb el lema de les Jornades. A la tarda, i després d’unes taules rodones al voltant de la feina que fan les entites de caire social a la diòcesi, l’exdirector general d’ESADE, Carlos Losada, impartirà la conferència "Valors i economia: Una economia al servei de les persones".

La novetat d’aquest any és el I Concert Solidari diocesà (amb una aportació de 10€, destinat a Caritas i la Marató de TV3), el dissabte 14 al monestir de Sant Cugat amb la interpretació del Messies de Haendel i una obra composada per a l’ocasió (Pastors a Betlem) pel compositor terrassenc Raimon Romaní.

El diumenge, després d’una taula rodona a la Fundació Busquets de Terrassa amb la presència de la provincial de les Filles de la Caritat i representants de la comunitat del Cenacle, es tancaran les II Jornades Transmet! amb l’Eucaristia presidida pel bisbe de Terrassa en ritus hispano-mossàrab a la Catedral de Terrassa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.