Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Bisbat de Lleida) El Bisbat de Lleida ha entregat 82.271,29 euros aquest matí a nou entitats socials de la diòcesi per pal·liar efectes de la crisi de la Covid-19. Es tracta de la quantitat recaptada per la diòcesi al fons que es va crear per aquest motiu al mes d'abril.

Cal recordar que el Bisbat de Lleida va aportar al fons 20.000 euros i que la resta han estat aportacions de sacerdots, religiosos i fidels de la diòcesi.
Les nou entitats beneficiàries formen part de la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Social i Caritativa del Bisbat de Lleida. Precisament, aquesta plataforma ha estat l'encarregada d'establir els criteris per la distribució de les aportacions arran dels projectes presentats per les entitats.

Concretament, Maristes-Obres Socials Lleida han rebut 5.037,58 euros per un programa per atendre infants vulnerables i Esclat-Pare Palau ha rebut 5.741,93 euros per un programa d'intervenció educativa per a nens.

Per la seva banda, Salesians-Sant Jordi ha rebut 8.612,89 euros per dos projectes, un de solidaritat internacional i un altre per infants en situació de risc. 

El Voluntariat Vicencià rebrà 4.922,74 euros per garantir el subministrament d'aliments de primera necessitat a persones vulnerables.

La Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom (Llars del Seminari) ha rebut 6.568,76 euros per les famílies que viuen a les Llars del Seminari.

Arrels-Sant Ignasi rebrà 24.077,81 euros per tres projectes: un per cobrir les necessitats bàsiques de persones vulnerables; un per equipar de mesures de protecció als voluntaris, professionals i tècnics de l'entitat i un tercer per a persones temporeres.

Mans Unides rebrà 4.203,09 euros per projectes pel desenvolupament internacional.

Per la seva banda, Càritas Diocesana de Lleida rebrà 17.394,20 euros per dos projectes, un per les Càritas Parroquials i un altre per cobrir les necessitats de les persones temporeres.

Fundació JERICÓ rebrà 5.712,29 euros per adquisició d’elements de protecció personal i aliments per als residents.

L'acte d'entrega de les aportacions ha tingut lloc aquest matí al Paranimf de l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església.

Hi han participat el bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls i representants de les entitats de la Xarxa Entitats Cristianes d'Acció Caritativa i Social.

El bisbe Salvador ha agraït a les entitats socials de la diòcesi la tasca que han fet aquests mesos des de l’inici de la pandèmia i que mai han tancat les seves portes.

La Xarxa d'Entitats  Cristianes d'Acció Social i Caritativa del Bisbat de Lleida ha coordinat els seus esforços per vetllar per les persones més vulnerables de la nostra diòcesi i s'ha reunit sis vegades telemàticament des de l'inici de la pandèmia.