Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 22/06/2020

(Bisbat de Lleida) El bisbat de Lleida ha creat un Telèfon d'Escolta per donar suport a persones que estiguin patint ja sigui a causa de la soledat, de pèrdues familiars o dels efectes econòmics de la crisi de la Covid-19

.El telèfon, confidencial i gratuït, serà el 900 107 390.

La motivació del servei és alleugerir el patiment de les persones que ho passen pitjor perquè no tenen mitjans emocionals per gestionar la situació derivada de la pandèmia o qualsevol altra circumstància que els faci patir.

El servei serà gratuït i les persones que truquin seran ateses per voluntaris. Una vintena de voluntaris de la diòcesi s'han format en les darreres setmanes per atendre les trucades. Es garanteix la confidencialitat de les persones que truquen.

El Telèfon d'Escolta del bisbat de Lleida estarà operatiu de dilluns a divendres, els matins de 10 a 13 hores i a la tarda de 16 a 20 hores.

Els voluntaris que rebran les trucades valoraran la possibilitat de fer una derivació sigui a entitats socials o a altres serveis. En casos complexos, el voluntari que atengui la trucada podrà fer una consulta a un equip motor que en un temps curt proposarà a la persona una derivació.

El servei té un caràcter obert i inclusiu a tota classe de persones independentment de la seva religió o ideologia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.