Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Bisbat de Lleida) El bisbat de Lleida ha creat un fons diocesà per atendre les necessitats de les persones més vulnerables arran de la crisi provocada per la Covid-19.

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, ha enviat una carta a sacerdots, religiosos, delegats episcopals, laics i fidels de la diòcesi on s'anuncia la creació d'aquest fons solidari. A la mateixa carta el prelat comunica que el bisbat ha fet una aportació inicial de 20.000 euros.

A més, proposa a tots els mossens que donin una part dels seus ingressos anyals utilitzant una d'aquestes modalitats: una mensualitat, l'extraordinària de l'estiu o un percentatge de la gratificació durant uns mesos.

La totalitat de la recaptació es destinarà a la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa i Social que en paraules del bisbe Salvador "mai s'han aturat en l'ajuda al proïsme i han vist com es triplicava en pocs mesos la demanda de les diverses atencions".

Cal recordar que la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa o Social del bisbat de Lleida està format per 17 entitats que treballen pels més vulnerables de la nostra diòcesi.

El prelat afegeix a la seva carta que "reitero la crida a la solidaritat de tots en aquest fons que voluntàriament cadascú decideix. Qualsevol pot participar en aquesta iniciativa a més d'atendre el sosteniment de la mateixa església".