Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

 

(Coral Memorial) La Parròquia de Sant Crist del Canyet, ubicada a la Plaça de Mossèn Joan Baranera de Badalona, ha instal·lat un nou columbari. D’aquesta manera, la parròquia recupera la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat. L’acte de benedicció s’ha celebrat el diumenge 20 de setembre a càrrec d’Antoni Vadell Ferrer, bisbe auxiliar de Barcelona, i hi han assistit els feligresos de la parròquia.

Ara, els familiars poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un espai sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per a ells i que ajuda a conservar el record i la pregària dels familiars i de la comunitat cristiana. Els columbaris tenen capacitat per a més de 140 urnes i presenten tres modalitats: la individual amb espai per a una única urna; la petita per a dos i la mitjana amb capacitat per a quatre urnes.

La Santa Seu accepta aquesta opció funerària i recorda que les cendres d’un difunt “han de mantenir-se en un lloc sagrat, al cementiri, en una església o en un espai dedicat a aquesta finalitat per l’autoritat eclesiàstica competent”.

La Parròquia

La Parròquia de Sant Crist del Canyet va ser construïda entre els anys 1946 i 1951 perquè els veïns del barri del Canyet tinguessin la seva parròquia a prop de casa. Anteriorment a la parròquia actual, hi havia una església primogènita que també estava dedicada al Sant Crist, però que a l’any 1936, en plena Guerra Civil, va ser cremada.

L’espai sagrat de columbaris de la Parròquia de Sant Crist del Canyet ofereix la custòdia d’urnes de forma gratuïta per un període de 3 mesos. Una vegada transcorrin els 3 mesos gratuïts, l’usuari pot recuperar la seva urna sense cap cost o contractar qualsevol de les concessions de columbaris disponibles. En aquest sentit, poden escollir entre el lloguer mensual d’una urna per 19,30€ (IVA inclòs), subjecte a una permanència de tres mesos, o el lloguer anual amb un cost total de 193€ (IVA inclòs). A més, també s’ofereixen concessions de 2, 5 i 25 anys. 

Des de Coral Memorial s’ocupen de tot el procés i faciliten tots els tràmits: assessorament i contacte directe amb les famílies, recollida de l’urna i servei presencial en el moment de la introducció de les cendres al columbari escollit. 

Per a més informació:

Coral Memorial – Innovació en Columbaris
C. del Vall, 67, 1r 1a, 08221 Terrassa
Tel. 900 535 811
info@coralmemorial.com