Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 8/07/2019
Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) El diumenge 7 de juliol - a d’altres llocs se celebrarà el diumenge 14 - va tenir lloc a la Parròquia de St. Pere de Ponts i a la de St. Ot de La Seu d’Urgell la tradicional benedicció de vehicles amb motiu de la festa de Sant Cristòfol, com en altres llocs del Bisbat. Una benedicció que va recordar als conductors i vianants la necessitat d’una educació viària que faci respectar les normes per a una millor conducció i les actituds responsables de conductors i vianants, tal com ho recordava la Jornada de Responsabilitat en el Trànsit, que tenia lloc en aquell diumenge diumenge, amb el títol “Fes als altres, tot allò que vols que et facin a tu”. Aquesta Jornada ve proposada des del Departament de Pastoral de la Carretera de la Conferència Episcopal Espanyola.

Els donatius que es van recollir a Ponts van ser per donar suport als projectes de Càritas Parroquial, entre els quals el d’ajudes per pagar material escolar del proper curs per als alumnes amb necessitats de l’escola de Ponts.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.