Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Qui més qui menys ha sentit a parlar a les escoles de treball per projectes, de robòtica, de projectes multilingües, d'aprenentatges compartits, i més recentment d'innovació pedagògica. Un concepte, la innovació pedagògica, que ha vingut per quedar-se. I és per això que l'editorial Baula organitza la III Jornada d'Innovació Pedagògica sota el títol enguany 'El futur ja és aquí'.

"Ja és una realitat comptar amb tot un seguit d’eines informàtiques perquè l’aula sigui un espai interconnectat amb el món", expliquen des de l'organització. Les noves metodologies pedagògiques ja s’apliquen de manera generalitzada a les escoles, "on el concepte gamificació, per exemple, ha entrat amb força els darrers temps".

En clau reflexiva Baula organitza per tercer any consecutiu la Jornada d'Innovació Pedagògica, "per reflexionar sobre tot això i trobar respostes a totes les qüestions que, com a docents, de ben segur es plantegen quan són davant dels alumnes".

El proper dia 25 de maig se celebra la III Jornada d’Innovació Pedagògica, que tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Barcelona. L’ofici d’ensenyar, expliquen, "ha canviat molt en poc temps". Totes aquestes transformacions, reconeixen, "han tingut lloc en molt poc temps, la qual cosa ha generat nous reptes i, sobretot, noves preguntes han sorgit des de la comunitat educativa".

Per això la III Jornada d'Innovació Pedagògica comptarà amb experts en el món educatiu de primer nivell. Jesús C. Guillén, Christian Negre, José Antonio Fernández Bravo i Siro López encapçalen la llista de professionals, amb xerrades com 'L'escola del sgle XXI i la gamificació', 'De l'aprendre a aprendre a l'aprendre a saber', o 'Una educació amb cervell i cor'.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.