Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Baula) L’Editorial Baula, del Grup Edelvives, ofereix recursos per famílies i docents. La Universitat de Pares és un projecte d'investigació i formació especialitzat en parenting que neix amb l'objectiu d'ajudar els pares en el desenvolupament del seu projecte familiar.

La Universitat de Pares, un recurs que pot ser de gran utilitat en temps de confinament, publica en el seu blog diferents entrades on s’informa sobre com reforçar el paper de les famílies en aquests moments, o com fomentar l’aprenentatge del fills a través del joc.

Seminaris

Donades les circumstàncies la Universitat de Pares ha decidit ajornar la data d'inici dels seminaris al 5 de maig. Aquesta nova data s’aplica a tots els seminaris: El Joc Infantil, Desenvolupament del llenguatge, Animació a la Lectura, Educació Afectiva Sexual, Comunicació amb els Adolescents, Visió positiva de l’Adolescència, Prevenció de conductes de risc i Educar hàbits saludables.

La Universitat de Pares ofereix gratuïtament el Seminari d’ Interioritat i Mindfulness amb l'objectiu de seguir donant suport i recursos a les famílies i docents interessats. En aquest seminari s’avança la data d'inici, ja que precisament és en aquest moment quan  les famílies i docents més ho poden necessitar. Aquest seminari està dissenyat i tutoritzat per Josean Manzanos. Les famílies i docents es podran matricular en qualsevol moment mentre duri el seminari, incorporant-se progressivament. La primera sessió del seminari gratuït,  "Mindfulness e Interioridad para acompañar a las familias" s’impartirà dijous 26 de març a les 19:00 h.

Continguts formatius gratuïts

D’altra banda, els continguts formatius gratuïts oberts a les famílies i docents es reforcen setmanalment. La Universitat de Pares emissions de webinars, ebooks, entrevistes, posts amb convidats i altres propostes.