Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 30/07/2012

(CR) Les Medalles d’Honor de Barcelona que cada any atorga l’Ajuntament a proposta dels districtes, una vegada més han reconegut diverses entitats i persones d’Església. En l’edició d’aquest any, el districte de Gràcia ha distingit l’Escola Vedruna i el de Ciutat Vella l’escolapi Enric Canet, impulsor del Casal d’Infants del Raval.

També s’ha distingit en l’àmbit de Ciutat el polític i escriptor José Antonio González Casanova “pel seu compromís polític i la seva prominent tasca a favor del pensament d’esquerres coma docent, assessor, escriptor i periodista”. González Casanova, vinculat a la revista El Ciervo, és un dels impulsor del diàleg entre l’esquerra i el cristianisme.

La Medalla d’Honor de Barcelona és un guardó municipal que va ser creat l’any 1997 per tal de commemorar el centenari de les annexions a la ciutat de Barcelona dels diferents pobles i viles del Pla. Reconeixen la consciència ciutadana, la convivència i les virtuts i els valors cívics a aquelles persones i entitats que ho fan des de la seva laboral professional o associativa, ja sigui en l’àmbit de la participació, el voluntariat, l’associacionisme, l’esport i la cultura.

Aquí podeu veure la llista completa aprovada pel Plenari de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.