Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) Les polítiques de protecció social davant situacions de pobresa, els drets de la infància i la família en situacions de vulnerabilitat social i l’educació i apoderament de les famílies són algunes de les principals qüestions que abordarà el I Congrés Internacional sobre intervenció socioeducativa amb famílies i infància en situació de vulnerabilitat. El Congrés, promogut per la Fundació Pere Tarrés, tindrà lloc l’1 i 2 d’abril del 2019 al CaixaFòrum de la ciutat de Barcelona.

El Congrés pretén fomentar la participació i transferència de programes i actuacions d’intervenció i incloure la mirada internacional combinant ponències, exposicions de casos exemplars generant espais de comunicació i debat entre professionals i experts.

Els objectius

Els objectius principals del congrés són debatre entre persones expertes i professionals sobre els principals àmbits de la intervenció socioeducativa, compartir els diferents paradigmes de treball: individual, grupal i comunitari, abordar les metodologies i estratègies que poden contribuir a la millora de la intervenció socioeducativa i atendre alguns dels principals reptes actuals de caràcter transversal en intervenció.