Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Publicacions de l'Abadia de Montserrat publica el llibre Atura't i respira, 365 reflexions dels monjos de Montserrat per a una vida més plena. Un llibre que recull reflexions de 38 monjos de Montserrat de tots els temps extretes de diverses obres editades per Publicacions de l'Abadia de Montserrat. També s'hi recullen reflexions d'homilies pronunciades a la Basílica de Montserrat.

Les 365 frases que apareixen al llibre serveixen, segons descriu l'Abadia de Montserrat, per "agafar empenta, per refer-se, per pensar i per meditar". Però sobretot "per aturar-se i respirar".

Al llibre hi apareixen monjos de diferents èpoques. Alguns ja han traspassat i d'altres estan en plena activitat. Segons l'editorial, són monjos "molt diferents els uns dels altres". Però tots tenen en comú el "compartir una vivència de fe cristiana arrelada en la Paraula de Déu, en la pregària personal i comunitària i en la vida fraterna benedictina a Montserrat". 

Les reflexions tenen la voluntat de compartir amb els altres allò que cada monjo viu per oferir-los una experiència espiritual que "dona sentit a la vida, que il·lumina el dia a dia i que obre a uns horitzons de plenitud". 

Podeu consultar part del llibre aquí.