Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell) La Casa de l'Església del Fener a Andorra la Vella va acollir dilluns l'anual Assemblea de Càritas Nacional d'Andorra, sota la presidència de l'arquebisbe d'Urgell i copríncep, Joan-Enric Vives, del director Agustí Font i el consiliari mossèn Ramon Sàrries. Hi assistiren representacions de totes les Càritas Parroquials Andorranes i de la Càritas Nacional. També hi assistí el director-voluntari de Càritas Diocesana d'Urgell Josep Casanova.

L'Assemblea s'inicià amb una Eucaristia a l'Església de la Mare de Déu del Fener presidida per l'arquebisbe i concelebrada per Ramon Sàrries, Josep Maria Solé i David Codina. En ella, l'arquebisbe recordà com Càritas és el rostre amable de l'Església. Vives animà a què l'Església visqui amb intensitat l'opció preferencial pels pobres i en aquest sentit va fer referència a la darrera instrucció pastoral publicada per la Conferència Episcopal Espanyola, Església, servidora dels pobres. També en les seves paraules va encomanar a Déu la tasca del recent nou elegit President de Caritas Internationalis, el cardenal Luis Antonio Tagle, arquebisbe de Manila.

Després d'un refrigeri de germanor va tenir lloc l'Assemblea anual, dins la qual es comentà el moment greu que viuen moltes persones a Andorra i les dificultats per dur a terme totes les ajudes suficients. S'aprovà la Memòria d'activitats de l'any 2014, i el balanç econòmic i es feren propostes de les activitats i programes de Càritas per al futur.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.