Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Un any més podreu trobar a CatalunyaReligió.cat la informació dels actes més rellevants de Setmana Santa a Catalunya. Ja podeu consultar actualitzat el mapa que recull les trobades de celebració de la Pasqua que organitzen diversos grups i moviments.

Les pasqües joves són trobades celebratives però també, en certa manera, són el punt àlgid de la creativitat pastoral que es desenvolupa al llarg del curs, ja que demanen molt esforç de preparació i molt sovint s’ofereixen també activitats prèvies o posteriors que s’hi relacionen. I, quan ja no som tan joves? Lligades a les Pasqües Joves hi ha tot un seguit de Pasqües Familiars o altres fòrmules com viure-la enmig de la ciutat. Totes aquestes ofertes per viure a fons els dies de Setmana Santa estan en aquest mapa.

A més, en altres mapes recollim les principals processons que aquests dies sortiran al carrer i totes les representacions de la Passió a les poblacions catalanes. Si voleu que alguna passió, celebració de la Pasqua o processó estigui inclosa en els mapes de la Setmana Santa de CatalunyaReligió.cat, ens podeu escriure redaccio@catalunyareligio.cat. Si coneixeu alguna processó no inclosa en el mapa, podeu respondre un qüestionari aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.