Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell –M. Carme Ribes) Els membres de Vida Creixent dels tres grups de les Valls d'Andorra es van reunir dilluns a Santa Maria de Fener d'Andorra la Vella per celebrar la Presentació de Jesús al Temple, la Candelera, fent esment especial a la Diada de Vida Creixent, i als ancians patrons Simeó i Anna. Arreu de la diòcesi d'Urgell on hi ha grups d'aquest moviment cristià de gent gran se celebra cada any aquesta festivitat, alhora que es recorda que també les persones consagrades, religiosos i religioses, així com els especialistes en l'electricitat.

Concelebraven amb l'arxiprest mossèn Ramon Sàrries, mossèn Josep M. Solé, mossèn Xavier Esplandiu i mossèn Anto Pallikullen. A l'homilia Sàrries recordava els ancians Simeó i Anna, una extensa referència a la figura dels qui reconegueren Jesús com el Mesies esperat llum del món, i donaven gràcies per la visió del Nen als braços de Maria.

Després de l'Eucaristia i abans de la benedicció final, la coordinadora diocesana M. Carme Ribes expressava el seu reconeixement i agraïment a tots els assistents, per l'esforç d'acudir en una tarda freda i rodejats de neu. Comentant per als que no coneixen Vida Creixent que queden convidats a les reunions de grup, sigui a Sant Julià de Lòria, a Les Escaldes o Andorra la Vella, especificant els dies i els horaris. Remarcant que: "No podem deixar de madurar, de sentir la veu interior que ens anima a participar, compartir, no aïllar-se i estimar. Essent útils a Déu, a l'ésser humà i a la societat, aportant i donant sentit a la vida". "Som un moviment enamorat de la llibertat de les persones i desitgem sincerament posar vida als anys."

Es va agrair la presència d'un nombre petit de persones de la residència Clara Rabassa acompanyades per la directora Eva Riba. Cada tercer dimecres de mes diverses persones residents s'han unit a Vida Creixent i participen del temari 'La vellesa i la Bellesa' a Clara Rabassa. L'himne de Vida Creixent i la fotografia de germanor donava per finalitzada la missa, i seguidament al segon pis de la casa, es continuava la diada amb un berenar, dialogant i escoltant reflexions i poesia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.