Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) La teresiana Viqui Molins ha estat reconeguda amb un nou premi. L'associació Persona i Democràcia Joaquim Xicoy li ha atorgat el Premi Persona i Democràcia d'aquest any. El Memorial Joaquim Xicoy 2016 també ha distingit Francesc Rosaura, director del programa de TV3 Signes dels temps, amb el Premi Carles Cardó de periodisme. El Premi Joaquim Xicoy per la dedicació política al servei general de Catalunya, ha estat per Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà.

El lliurament dels premis VIII Memorial Joaquim Xicoy es farà aquest dilluns a Barcelona en un acte presidit per l'exalcalde Xavier Trias. El Memorial se celebra amb l’objectiu de recordar la figura de Joaquim Xicoy i Bassegoda, president del Parlament de Catalunya entre 1988 i 1995 i, alhora, per reconèixer la tasca de polítics el servei a la societat, de persones compromeses en la tasca social i el servei als més afeblits, i de professionals de la comunicació. En el cas de Viqui Molins se li reconeix especialment "la seva tasca exemplar caracteritzada pels valors humanístics i democràtics".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.