Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians/CR) Dissabte és la festivitat de Sant Antoni Maria Claret i un any més, la casa natal de Sallent i el temple-seculpre del Sant Antoni Maria Claret de Vic celebraran les festes en honor seu. A Sallent, de dimarts a divendres es farà un Tridu de pregàries a dos quarts de vuit del vespre i, posteriormient, se celebrarà la missa a l’església del Pare Claret.

Dissabte, a les sis de la tarda es concelebrarà l’eucaristia també a l’església del Pare Claret. L'endemà es faran dues misses a dos quarts de deu i a dos quarts de dotze, i a continuació es realitzarà una ofrena foral al monument del Sant. Els actes continuaran amb un dinar de germanor i, a amb un concert a càrrec de Pol Cruells.

A Vic, el dissabte 24, se celebraran misses a les 9, a les 11 i a les 20h, aquesta última serà concelebrada. Durant gran part del dia estarà obert el temple-seculpre del pare Claret, concretament, de 9 a 13 i de 17 a 20:45.

Els missioners claretians al Japó

Aquest dijous, a més a més, la Fundació Claret i la Unió de Religiosos de Catalunya, convoquen la conferència 'Cristians i religiosos al Japó', a càrrec de Josep M. Abella fins aquest setembre superior general–, i Marcel·lí Fonts, que fa quaranta-dos anys que exerceix de missioner en aquestes terres. L'acte tindrà lloc a la Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret de Barcelona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.