Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document
Galeria d'imatges

(Vedruna) Aquest dissabte entorn de dues-centes cinquanta persones van participar a Vic a la primera trobada de representants d’AMPA i membres dels Consells Escolar de les 36 escoles Vedruna de Catalunya. La trobada va servir per subratllar el paper de les famílies a l'hora d'afrontar els reptes de futur del projecte educatiu que identifica aquesta xarxa d'escoles.

Vedruna considera “essencial” que les famílies coneguin el projecte educatiu amb què l'escola educa els seus fills i per això vol que la participació de les famílies, a través dels seus representants, sigui viva i amb implicació. En la trobada de dissabte s'ha demanat aquesta complicitat a les famílies a l'hora de concretar en el dia a dia la proposta educativa i els projectes compartits dels centres Vedruna. I el treball realitzat ha servit per enfortir la xarxa educativa que configuren les 36 escoles Vedruna, repartides en 31 poblacions, i que compten amb 1.753 educadors, 15. 531 famílies i 20.191 alumnes.

Durant l'acte l’Equip Coordinador de Vedruna Catalunya va posar de relleu les propostes que desenvolupa entorn de les paraules 'proposta', 'persona', 'projectes', 'família' i 'reptes' i que tenen com a objectiu final fer créixer la persona de cada alumne.

Música i videos van acompanyar una jornada que va comptar amb intervencions de diferents ponents: la germana Montserrat Espinalt, coordinadira de Vedruna Catalunya; Josep Closa, Alba Company, Ramon Rial, Manel Salas i Mario Mercader de l'Equip Vedruna Catalunya; Josep Molas, president de l’Ampa del col·legi Vedruna Escorial Vic; Josep Simon, director Escola Vedruna de Tona; Jordi Espona i Antoni Serrat, patrons de la Fundació Privada Educativa Vedruna Barcelona; Mar Callau, patrona Escola Vedruna de l’Espluga de Francolí; i Fèlix Pérez, patró de la Fundació Privada Vedruna Girona.

La trobada es va acabar compartint un dinar col·lectiu amb la presència de la Consellera d’Ensenyament Irene Rigau.

[Fotografies: Vedruna Escorial de Vic, Vedruna Artés]

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.