Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) Quaranta nens i nenes de Lleida d’entre 4 i 12 anys participen aquest estiu a la segona edició del casal d’estiu patrocinat per Save the Children i gestionat per la Fundació Verge Blanca, dins del programa Vacances per Créixer, que desenvolupen des de fa cinc anys a la ciutat de Lleida per a nens de famílies en situació de risc de pobresa o exclusió social.

Aquest casal forma part del projecte de Lluita contra la pobresa infantil i es porta a terme en dues quinzenes, del 27 de juny al 22 de juliol, a l’escola pública de Balàfia. L’objectiu és oferir a les famílies en situació de vulnerabilitat estades per als nens i nenes durant els mesos d’estiu i millorar, d’aquesta manera, les seves capacitats personals i relacionals participant en activitats de lleure educatiu de qualitat.

També inclou el dinar i l’esmorzar amb la col·laboració d’Educo i el Banc d’Aliments de Lleida. Durant 15 dies els participants gaudeixen de diverses activitats com tallers, manualitats, jocs, activitats esportives, d’expressió musical, contes i excursions.

Els monitors que participen en aquesta activitat pertanyen als Centres d’Esplais Cristians coordinats en el si de la Fundació Verge Blanca i són joves compromesos amb una clara vocació de servei.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.