Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Blanquerna) La trentena d'estudiants que faran el voluntariat d'aquest any a Calcuta participen en una Jornada de Formació a Martí Codolar. Els estudiants, que provenen de les tres facultats Blanquerna-URL, van dedicar tot el dissabte 18 de març a la reflexió sobre el significat de fer un voluntariat, les seves implicacions ètiques i emocionals i també el coneixement polític, social i cultural de l'Índia. 

La jornada, organitzada per Acció Solidària i la Càtedra Blanquerna-URL va comptar amb la intervenció de diversos ponents com ara els professors de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Àngel Jesús Navarro i Pau López i el professor de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Rafa Bueno.

Durant la Jornada també hi van intervenir els professors acompanyants d'aquest i d'anys anteriors i també estudiants que ja havien fet l'experiència d'aquest voluntariat. Aquestes intervencions van ajudar a donar una visió més completa del que significa fer un voluntariat sota el nom de Blanquerna-URL i també va ser un pas més per conèixer la realitat concreta que els espera al Sudder-Street i als diversos projectes on treballaran aquest estiu. 

Enguany aquest voluntariat es realitzarà el mes de juliol i comptarà amb l'acompanyament de tres professors.