Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(M. Eulàlia Muntané/CR L'Hospitalet de Llobregat) L'exposició itinerant que protagonitzen Teresa, Enric d'Ossó i Jesús ha fet estada la darrera setmana al Col·legi Pare Enric d’Ossó de Bellvitge. CatalunyaReligió.cat ha fet la visita amb alguns dels seus alumnes per mirar de conèixer com "dues persones apassionades pel Jesús i pel món" són avui models vàlids en entorns educatius.

La mostra convida a "sortir més teresians", tal com explica en aquest vídeo la directora del centre, Pepi Creus. El cinquè aniversari del naixement de Santa Teresa és el marc on neix aquesta exposició, de l'artista Siro López, que porta per títol 'La força d'una trobada'.

Un mirall en forma de creu, una sala de música transformada, xarxes farcides de missatges personals són alguns dels espais amb què els visitants poden interactuar. Aquests recursos s'han pensat per subratllar la necessitat d'una trobada: un encontre interior, entre les persones i també amb el món. "Sense trobada no hi ha món teresià", assegura la teresiana Creus.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.