Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) El pare Marcelo de Oliveira juntament amb tres persones consagrades de la Comunitat Catòlica Palavra Viva, de nacionalitat brasilera, treballaran pastoralment, a partir d’ara, a l’arxidiòcesi de Tarragona. Concretament es faran càrrec de l’Església de Sant Antoni de Pàdua ubicada a la Rambla Nova, número 105, de Tarragona. Recent arribats del Brasil, aquest dimarts, Marcelo, prevere responsable, acompanyat d’alguns seminaristes, han visitat l’arquebisbe Jaume Pujol.

Aquesta comunitat és una associació privada de fidels aprovada per la Santa Seu, nascuda al Brasil l’any 1995, fundada per Alysson Norberto da Costa, laic consagrat, que encara viu. Actualment ja tenen comunitats establertes a Europa, concretament a Itàlia, Portugal, França i Suïssa, país on està ubicat el Seminari de formació dels seus membres. El carisma d’aquesta Comunitat és la missió i l’anunci de l’Evangeli especialment als joves i les famílies.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.