Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 1/03/2017

(Bisbat de GironaLa Catedral de Girona va concedir l'any 2016 l'entrada gratuïta a 51.506 persones, xifra que representa el 22,4% –gairebé una quarta part– del total de visitants, segons dades publicades en la Memòria relativa al 2016. Els col·lectius que s'han pogut acollir a les diverses modalitats de gratuïtat de la visita, són persones amb disminucions psíquiques o físiques; persones en procés d'inserció laboral, social o escolar; grups i persones a través de convenis amb institucions, associacions o fundacions; així com grups d'alumnes procedents de centres educatius de la diòcesi de Girona, visitants dels diumenges i els menors de 7 anys. 

Segons la Memòria del 2016 de la Catedral, els percentatge més significatius de visitants després dels residents a Catalunya (24,64%), són els ciutadans francesos (17,80%), els americans (6,36%), els britànics (6,16%) i els russos (4,68%). 

La Memòria també presenta les dades completes de l'activitat litúrgica i de les celebracions dutes a terme a la Catedral al llarg de l'any passat, com van ser les activitats del 600 aniversari de la decisió de construir la nau única. També de les activitats de restauració, conservació i difusió del patrimoni històric i artístic, així com de les activitats culturals i de promoció turística.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.