Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Jesuïtes) Aquest dimecres l’alumna de l’Institut Terra Roja de Santa Coloma de Gramenet Brenda Baena Diaz rebrà el premi Premi Josep M. Pañella i Mora, sj que convoca la Fundació La Vinya d’Acció Social amb el suport de Cristianisme i Justícia i ESADE. L’acte de lliurament que es farà el proper dimecres a Parròquia Mare de Déu de Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat.

El treball guanyador d'aquesta tercera edició porta per títol 'Solidaritat, la clau d’un món on governa la igualtat, la felicitat i la justícia' i l'ha tutoritzat per l’Ana Vernis. El jurat en destaca el rigor en l’aprofundiment en els termes abstractes que el titulen, el treball de camp i la implicació personal de l’autora en tot el procés.

El Premi Josep M. Pañella i Mora va néixer amb al finalitat de despertar en la població més jove l’interès per la reflexió crítica sobre temes relacionats amb l’acció social, mitjançant el reconeixement de treballs que destaquin tant pel seu rigor acadèmic com per la seva sensibilitat social cap a les persones que pateixen exclusió social.

Amb l’acte de lliurament es tancarà la tercera edició del Premi i es començarà a preparar la propera.

La Fundació la Vinya d’Acció Social neix l’any 2008 amb la missió d’acollir, atendre i acompanyar persones dels barris de Bellvitge i El Gornal.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.