Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Una nova carta circular del missioner pare blanc Josep Frigola relata la situació al Níger a tres mesos “de la gran terrabastada contra les comunitats i esglésies cristianes” del passat gener. A les dues principals ciutats del país van ser assassinats diversos cristians i cremades esglésies, cases, comerços de cristians i cases de missioners i religioses.

Frigola explica que la situació ara és calmada però que no s’ha solucionat el conflicte de fons i que la tensió pot saltar per qualsevol espurna com va passar al gener amb les noves vinyetes de Mahoma. La justícia ha fet poc curs, i li preocupa sobretot com es pot gestionar el perdó. El mateix bisbe ha fet visites a les presons on hi ha els responsables dels aldarulls per oferir aquest perdó. I no sempre és acceptada aquesta oferta, “un perdó gratuït i victoriós” i en “només és tracta de ser sincers, generosos, i oferir a l’altre el mateix que volem per a nosaltres”. Ho podeu llegir en la reflexió en el seu blog que emmarca en el temps de Pasqua.

Ho podeu llegir aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.