Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) Entre alumnes, voluntaris i públic en general, més d’un miler de persones han passat pels jardins de La Salle Reus durant la tarda d’aquest dilluns per celebrar la 4a edició de l’Encesa Solidària en favor de la Fundació PROIDE. Com ja és tradició, per tal de recaptar fons, s’han venut simbòlicament llantions entre els assistents que s’han encès al bell mig del jardí.

Enguany la recaptació econòmica anirà destinada als menjadors escolars dels alumnes del nord de Togo (Àfrica), concretament a la zona de les Savanes. Els projectes que es treballen tenen sempre l’educació com a eix central.

PROIDE neix l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Els seus objectius són bàsicament la presa de consciència de les nostres accions al Nord i el suport a la implementació de projectes de desenvolupament al Sud.

Pessebre vivent i cantada de nadales

Paral·lelament a l’Encesa Solidària, els alumnes de Primària de l’escola han estat amenitzant l’acte amb una cantada de nadales i també amb la representació d’un pessebre vivent, on hi han participat més d’un centenar d’alumnes, d’Infantil i Primària, que han reproduït escones com ara que el naixement o el mercat.

A banda, també s’ha comptat amb la presència de tres patges de Ses Majestats els Reis d’Orient que han estat atenent les peticions dels infants i recollint les seves cartes de desitjos.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.