Vés al contingut
Catalunya Religió

(Casal Claret de Vic) El Grup de Diàleg Interreligiós de Vic, format per persones de diverses tradicions religioses, va presentar diumenge Conviccions, un documental que parla de les diverses tradicions religioses que conviuen a la nostra ciutat. I ho fa a través de la mirada d'infants, joves i adults, que viuen les seves tradicions religioses i culturals en un context nou de pluralisme i capacitat de coneixement i acceptació mutus.

Les autores de tot el procés de filmació i producció són Bruna Dinarès i Lorda Crusellas i el projecte s'ha pogut dur a terme gràcies a les col·laboracions de l'Associació Casal Claret, Associació Tapís i de la Direcció General d'Afers Religiosos.

“Unes pinzellades sobre com viuen aspectes de la seva fe i cultura tota una colla de persones relacionades amb diferents llocs de culte de Vic”. Així presenten les autores el documental, un projecte que no pretén ser exhaustiu pel que fa als espais de les diverses tradicions que conviuen a la ciutat. S’hi reflecteixen doncs, algunes de les comunitats i llocs de culte, sense que això impliqui preferències de cap tipus.

Amb Conviccions el Grup de Diàleg Interreligiós vol “obrir un diàleg amistós i respectuós des de les nostres diferències. Perquè Vic i Osona són plurals. Com plurals són les preguntes i respostes, i els grups de persones que hi han participat”, expliquen.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.