Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Un any més la Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha engegat la campanya Tria Escola Cristiana. L’oferta actual d’aquests centres educatius és de 402 escoles arrelades als pobles, barris i ciutats dels 124 municipis i 36 comarques de Catalunya on són ubicades. Escoles que ofereixen accents diferents i diverses propostes de serveis i activitats complementàries. Això converteix l’escola cristiana en la referència de l’ensenyament concertat a Catalunya per presència i implantació, amb més de 260.000 alumnes que representen un 66% de l’alumnat escolaritzat en centres concertats.

La campanya Tria Escola Cristiana vol ajudar les famílies en la recerca d’un centre educatiu per als seus fills. La web Tria Escola Cristiana ofereix un cercador de centres i diversos materials i reflexions que poden ajudar en aquest procés per a trobar una bona escola, com els consells en una sèrie de vídeos. La campanya també té presència a les xarxes socials com Twitter i Facebook.

El compromís de les escoles cristianes és oferir un referent en qualitat i equitat. I com a valor principals un professorat i personal dels centres, professionals amb vocació, compromesos amb la missió, la visió i els valors de l’escola, ben preparats i en constant actualització i perfeccionament.

Vol ser una proposta que millora cada dia i innova per assolir un millor aprenentatge, cercant la personalització i l’adaptació a cada alumne. I amb una proposta educativa que, des de la bona nova de Jesús i en un clima de llibertat, proposa un horitzó de sentit per a la persona i ofereix camins de creixement integral.

També són escoles de tradició catalana en llengua i continguts, obertes al multilingüisme i que forma alumnes plurilingües, que incorporen la dimensió digital, i que aporten noves eines d’aprenentatge.

El mapa de les escoles cristianes és una xarxa de centres diversa, des de les que tenen més de 300 anys d’història, fins a escoles de més recent creació; escoles grans, escoles petites… totes amb una profunda vocació educativa i compromeses amb l’educació de qualitat per a tothom.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.