Vés al contingut
Catalunya Religió

(Direcció General d'Afers Religiosos) El Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa disposarà properament de catorze membres, un cop aprovada la proposta del president del consell d’incorporar Cinto Busquet, Salwa L’Aouaji El Gharbi i Ruth Giordano.

El Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa està integrat en l’actualitat pel seu president, Francesc Torralba, més altres deu membres. Amb la incorporació dels tres nous membres, el consell disposarà de catorze experts en diverses tradicions religioses, especialitzats en diferents disciplines.

Les persones que s’incorporaran properament són Cinto Busquet Paredes, capellà de la diòcesi de Girona i membre del Moviment dels Focolars, doctor en Teologia Fonamental, especialitzat en teologia de les religions i diàleg interreligiós, i especialitzat en el budisme i altres tradicions religioses asiàtiques; Salwa L’Aouaji El Gharbi, llicenciada en dret, treballa en els àmbits de la interculturalitat, diàleg interreligiós, convivència i mediació; i Ruth Giordano Torres és teòloga i pastora protestant, especialitzada en comunicació, coaching i lideratge.

D’acord amb el Decret 184/2013, de 25 de juny, de reestructuració del Departament de Governació i Relacions Institucionals, correspon al president del Consell proposar les persones que han de formar-ne part, i perquè siguin nomenades per la persona titular del departament competent en afers religiosos, que actualment és Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.