Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de LleidaL'ermita de la Mare de Déu de Carrassumada de Torres de Segre acollirà el pròxim 17 de setembre la segona Diada Missionera amb el lema 'Enviats a sembrar' organitzada per la delegació de Missions del bisbat de Lleida.

A la trobada estan convocats animadors de comunitat, agents de pastoral, líders de parròquies, catequistes i tota persona cridada a compartir la Bona Nova.

La jornada començarà a les deu del matí amb les inscripcions. A les 10.15 el bisbe de Lleida, Salvador Giménez, farà la rebuda als participants. Després, tindrà lloc una taula de testimonis missioners que començarà amb la intervenció de Pere Fibra que parlarà de 'El poble de Déu i la nova evangelització'. També hi participarà Josefina Riera, que parlarà del 'Diàleg home-dona: experiència de fecunditat dins l'Església. I tancarà la taula rodona Ana Bolaños, que explicarà 'Les petites comunitats diocesanes del bisbat de Valledupar'.

A continuació hi haurà la pausa-cafè, la trobada per grups, i posteriorment un diàleg entre els participants. La jornada acabarà amb el comiat del senyor bisbe a la una del migdia.