Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) Ja està oberta la inscripció per participar al primer recés de l'any adreçat a pares i fills que ofereix la Casa d’Espiritualitat dels claretians a Vic. Es tracta del recés familiar de Quaresma, que se celebrarà el cap de setmana dels dies 28 de febrer i 1 de març. Organitzat per diverses famílies, és obert a tothom que estigui interessat en aquest espai de vivència compartida de la fe en família.

Les trobades i recessos familiars de Vic són un conjunt d’activitats en què habitualment es reuneixen una vintena de famílies que, a partir de dinàmiques diverses adreçades a grups d'infants, adolescents, joves i adults, comparteixen aquest espai viu de creixement de la fe en família. Es tracta, doncs, d’una plataforma de formació i vivència de la fe.

S’organitzen des de l’any 2004 i en total són tres recessos-trobades anuals que coincideixen amb els temps forts del calendari cristià: Advent, Quaresma i Pasqua.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.