Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) Canòlich Music, el festival de música cristiana d'Andorra, ha programat les actuacions del DJ Andy Hunter i del grup Teràpia de Shock com a plats forts musicals pels dies 20 i 21 de novembre. En la tercera edició, s'espera superar les xifres d'assistència de l'any passat i arribar a la plena consolidació d'una activitat que vol unir l'espiritualitat i la música, i arribar al cor dels més joves. Canòlich Music Andorra està organitzat per les delegacions de Joventut i d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell, amb el suport de la parròquia de Sant Julià de Lòria i el Comú, que prepara una part de la infraestructura d'acollida de cents de joves.

El DJ Andy Hunter és molt conegut en l'àmbit anglosaxó i llatinoamericà. És l'autor de les bandes sonores de "Tomb Raider 2" i "The Matrix Reloaded" i será l'encarregat de fer la pregària de la nit de divendres , quan és previst comenci el seu concert. Es preveu un clima trencador, en la línia de les seves performances: és un músic cristià que inclou pregàries multitudinàries seguides per centenars de joves en directe. Teràpia de Shock, Kairoi, SAL150 i Twocats pel Gospel completen les actuacions que es podran seguir en les que hi haurà espai per pregàries en directe, algunes a ritme de rock. És el que s'ha anomenat "Crist Xperience", que s'anirà articulant al llarg del dissabte per culminar en l'Eucaristía, que es preveu que sigui multitudinària i que animarà el grup de rock Kairoi. El concert de fi de festa anirà a càrrec de Teràpia de Shock.

Un dels atractius del festival és per a molts joves el concurs musical "Dona't a conèixer", en el que els joves i grups que hagin compost una cançó (lletra i música) la podran interpretar en públic. El lema enguany és "Companys de viatge". També al matí de dissabte, però després del festival, es preveu una hora en la que els nois i noies podran expressar-se i explicar les seves experiències, muntar joc, explicar una activitat que han viscut o que pensar muntar... Moltes de les activitats de l'any passat han anat modificant-se amb la intenció de seguir el dinamisme dels joves i per tal d'oferir novetats.

El festival està obert a rebre joves d'arreu de Catalunya, com ja va passar l'any passat, i es preveu de rebre'n també de França en un intercanvi que es manté viu des de la JMJ entre el bisbat d'Urgell i el de Pamiers.

El comú de Sant Julià ha facilitat equipaments esportius per a què els joves puguin dormir-hi i després, al dia següent hi haurà preus especials per a activitats de lleure a Andorra.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.