Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat de Solsona) Des del primer d'agost fins aquest dimecres han tingut lloc les Colònies 2016 de l’Associació Fraternitat Cristiana de persones amb discapacitat (FRATER). Hi han participat trenta-cinc persones de Tàrrega i altres poblacions catalanes, amb activitats, jocs, manualitats i sortides a les Valls d’Andorra, Sort i al Santuari de la Mare de Déu d’Arboló.

Durant la jornada de dissabte van celebrar el Dia de la Família, en el marc de les instal·lacions de les Colònies Sant Eloi que la Parròquia de Tàrrega té prop de Gerri de la Sal. Una setantena de persones participaren dels actes programats en la diada, iniciada amb la celebració d’una missa de campanya, celebrada pel rector i arxipreste de Tàrrega, mossèn Josep M. Vilaseca i mossèn Josep Camprubí, consiliari de la Frater targarina, en la qual es tingué un especial record per mossèn Josep Garriga, rector emèrit de Tàrrega traspassat recentment i fundador de l’Associació .

Després es va fer un acte de reconeixement als esposos Ramon Puig i Maria Teresa Fitó, amb una llarga trajectòria de més de setze anys al capdavant de la Frater, i també a la seva col·laboradora Gemma Puig. La presidenta M. Rosa Pedrós, i la junta els hi van lliurar una placa de ceràmica obra del ceramista Enric Orobitg de Verdú, simbolitzant la casa de colònies i un arbre amb els fruits de germanor d’unes colònies que porten ja quaranta i un anys de vida.

A l’acabar el dinar de germanor hi van haver diversos parlaments d’agraïment a la família Puig-Fitó, amb intervencions de l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló, el consiliari Josep Camprubí, el rector Josep M. Vilaseca i M. Rosa Pedrós, presidenta de la Frater. Finalment Ramon Puig amb paraules emotives significà que durant molts anys s’ha seguit la petjada de l’obra de mossèn Garriga amb plena vigència i continuïtat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.