Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) Nova proposta fruit d’una iniciativa conjunta del Museu Bíblic Tarraconense i el Departament de Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat. Es tracta d'unes làmines col·leccionables adreçades especialment a catequistes i docents que porten per títol 'La història de la Salvació a través dels personatges bíblics'. I el proper dimarts el Museu Bíblic Tarraconense inaugura l'exposició permanent de les quaranta figures que conformen aquesta col·lecció.

Les fitxes es publicaran a la revista Església de Tarragona a partir del número de juliol-agost (n. 293) i la col·lecció es pot fer subscrivint-se a la revista per un import anual de 13 euros. Cada publicació presentarà quatre personatges bíblics en format de fitxa que reproduirà fotogràficament cada figura o grup de figures —obra de l’artista Carlos Delgado Muñoz— en el seu context cronològic, amb el fons en aquarel·la —de l’artista Jordi-Lluís Rovira Canyelles— i comentaris bíblics realitzats per especialistes del nostres país amb la col·laboració del Secretariat d’Animació Bíblica de l’Arquebisbat de Tarragona i l’Associació Bíblica de Catalunya.

Aquest nou material pretén ser d’utilitat per a creients i no creients en un intent d’apropar, una mica més, la riquesa espiritual i cultural de les Sagrades Escriptures a tota la societat, una eina especialment útil per als docents i catequistes. Cadascuna d’aquestes peces ceràmiques, realitzades en fang i d’una altura d’entre 12 i 15 cm, respon a criteris historicistes i la seva factura està marcada per un bell realisme.

L'acte de presentació de dimarts el presidirà l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.