Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) Nova proposta fruit d’una iniciativa conjunta del Museu Bíblic Tarraconense i el Departament de Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat. Es tracta d'unes làmines col·leccionables adreçades especialment a catequistes i docents que porten per títol 'La història de la Salvació a través dels personatges bíblics'. I el proper dimarts el Museu Bíblic Tarraconense inaugura l'exposició permanent de les quaranta figures que conformen aquesta col·lecció.

Les fitxes es publicaran a la revista Església de Tarragona a partir del número de juliol-agost (n. 293) i la col·lecció es pot fer subscrivint-se a la revista per un import anual de 13 euros. ​Cada publicació presentarà quatre personatges bíblics en format de fitxa que reproduirà fotogràficament cada figura o grup de figures —obra de l’artista Carlos Delgado Muñoz— en el seu context cronològic, amb el fons en aquarel·la —de l’artista Jordi-Lluís Rovira Canyelles— i comentaris bíblics realitzats per especialistes del nostres país amb la col·laboració del Secretariat d’Animació Bíblica de l’Arquebisbat de Tarragona i l’Associació Bíblica de Catalunya.

Aquest nou material pretén ser d’utilitat per a creients i no creients en un intent d’apropar, una mica més, la riquesa espiritual i cultural de les Sagrades Escriptures a tota la societat, una eina especialment útil per als docents i catequistes. Cadascuna d’aquestes peces ceràmiques, realitzades en fang i d’una altura d’entre 12 i 15 cm, respon a criteris historicistes i la seva factura està marcada per un bell realisme.

L'acte de presentació de dimarts el presidirà l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol.