Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arquebisbat de Tarragona) Les Jornades, sobre el tema El projecte missioner de Pau en el context de la primera missió cristiana, es faran de l’1 al 3 de setembre al Centre Tarraconense El Seminari. El Congrés, adreçat principalment a biblistes, està convocat conjuntament per la Asociación Bíblica Española (ABE), l’Associação Portuguesa (ABP) i l’Associació Bíblica de Catalunya (AbCat).

El Congrés comptarà amb seminaris sobre l'Antic i Nou Testament, la pastoral bíblica i altres actes culturals programats. Entre les ponències organitzades destaquen la del dia 1 de setembre Fear, Hope and Doing God: Wives as a paradigma of Mission in 1 Peter, a càrrec del professor David Horell; la del dia 2 de setembre, impartida pel professor José Tolentino Mendonça sobre el tema O relato da experiência missionária nas cartas de Paulo i, a la tarda, a càrrec del professor Agustí Borrell amb el títol El projecte missioner de Pau; finalment, el darrer dia, el dijous dia 3, serà el torn de la xerrada El fracaso del proyecto de Pablo y su reconstrucción, a càrrec del professor Carlos Gil.

El dijous dia 3 de setembre l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, presidirà l’eucaristia que es farà a la capella major del seminari a primera hora del matí.

Acte obert a tothom

En el marc d’aquest Congrés s’ha programat una conferència oberta a tothom. Serà el dijous dia 3 de setembre, a les 19.00 h, a la sala d’actes del Museu Bíblic Tarraconense (c/ de les Coques 1-C) i portarà per títol La primera evangelización en la Iglesia de los orígenes, a càrrec de Santiago Guijarro Oporto, director de la Asociación Bíblica Española.

Més informació sobre el Congrés a la pàgina web de l’Associació Bíblica de Catalunya.