Vés al contingut
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) Les Jornades, sobre el tema El projecte missioner de Pau en el context de la primera missió cristiana, es faran de l’1 al 3 de setembre al Centre Tarraconense El Seminari. El Congrés, adreçat principalment a biblistes, està convocat conjuntament per la Asociación Bíblica Española (ABE), l’Associação Portuguesa (ABP) i l’Associació Bíblica de Catalunya (AbCat).

El Congrés comptarà amb seminaris sobre l'Antic i Nou Testament, la pastoral bíblica i altres actes culturals programats. Entre les ponències organitzades destaquen la del dia 1 de setembre Fear, Hope and Doing God: Wives as a paradigma of Mission in 1 Peter, a càrrec del professor David Horell; la del dia 2 de setembre, impartida pel professor José Tolentino Mendonça sobre el tema O relato da experiência missionária nas cartas de Paulo i, a la tarda, a càrrec del professor Agustí Borrell amb el títol El projecte missioner de Pau; finalment, el darrer dia, el dijous dia 3, serà el torn de la xerrada El fracaso del proyecto de Pablo y su reconstrucción, a càrrec del professor Carlos Gil.

El dijous dia 3 de setembre l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, presidirà l’eucaristia que es farà a la capella major del seminari a primera hora del matí.

Acte obert a tothom

En el marc d’aquest Congrés s’ha programat una conferència oberta a tothom. Serà el dijous dia 3 de setembre, a les 19.00 h, a la sala d’actes del Museu Bíblic Tarraconense (c/ de les Coques 1-C) i portarà per títol La primera evangelización en la Iglesia de los orígenes, a càrrec de Santiago Guijarro Oporto, director de la Asociación Bíblica Española.

Més informació sobre el Congrés a la pàgina web de l’Associació Bíblica de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.