Vés al contingut
Catalunya Religió

(Eloi Aran –CR) La joia, la felicitat, l'eternitat, la vida plena, o el seguiment a Jesús són alguns dels temes que recull aquesta nova llista ‘Spotifaith’. Una proposta per Diumenge i Dilluns de Pasqua amb diferents autors i estils musicals, que se suma als anteriors reculls de cançons que CatalunyaReligió.cat ha seleccionat amb motiu de Setmana Santa.

La llista es pot escoltar des de Spotify i també des del nostre canal de Youtube. Aquí trobareu també textos complementaris a cada peça:

1. ‘Resurrección’ d’Amaral (àlbum: Pájaros en la cabeza). Cançó que s'ensuma què pot voler dir aquesta paraula tan usada pels cristians des d'una perspectiva de relació personal. Text complementari: Amenazados de resurrección.

2. ‘Octavo día’ de Shakira (àlbum: ¿Dónde están los ladrones?). Shakira descriu com s'imagina el retorn de Jesús el dia de la Parusia. Text complementari: Avui et vindrà a veure el Crist.

3. ‘Three little birds’ de Bob Marley (àlbum: Legend). Convit a trobar la felicitat en una indiferència basada en la Gràcia. Text complementari: El conte de Chante-Claire.

4. ‘Jesús’ de Los Planetas (àlbum: Súper 8). Seguiment i missió de qui se sap pecador i redimit per un Jesús que no el deixarà mai. Text complementari: Crist no té mans.

5. ‘Bendita tu luz’ de Maná i Juan Luís Guerra (àlbum: Amar es combatir). Agraïment per l'acció de Déu en les persones que ens trobem en la vida. Text complementari: Acció de gràcies.

6. ‘La vida és bonica, però complicada’ de Els Pets (àlbum: Sol). Relat de confiança i resistència d'una mare que té el marit a la presó. Text complementari: Pregària des de la presó.

7. ‘Pride. In the name of love’ d’U2 (àlbum: The unforgetable fire). Himne i tribut dels U2 a la figura del pastor protestant Martin Luther King. Text complementari: Jo he somiat.

8. ‘JC’ de Mecano (àlbum: Ai Dalai) és la descoberta i el seguiment personal d'una persona amb JesuCrist (JC). Text complementari: El més gran 'spoiler'.

9. ‘My sweet Lord’ de George Harrison (àlbum: All things must pass) parla de la nostàlgia espiritual de retrobament i estada amb Déu. Text complementari: Parla'm de Déu.

10. ‘Save us all’ de Tracy Chapman (àlbum: Our Bright future) explica com el desig de plenitud i salvació per a tothom des del cristianisme però obert també al diàleg interreligiós.

(Trobareu més cançons per pregar al Prega-Rock)

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.