Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat de LleidaUnes 450 persones van omplir dijous la Catedral de Lleida a la Jornada de l'Enviament en missió dels agents de pastoral de la diòcesi presidida pel bisbe Salvador Giménez.

En aquesta celebració es fa palès i se celebra que Giménez, com a pastor de l'Església Diocesana, confia “als homes i dones seguidors del Crist ressuscitat”, la tasca de col·laborar amb ell en l'evangelització de la societat lleidatana.

El bisbe de Lleida va destacarque “no som els millors de la nostra societat, però som els més feliços perquè hem cregut en Jesucrist i el volem portar a tots els àmbits de la nostra vida”. El prelat va dir que la Festa de l'Enviament “ens convida a l'alegria, al compromís i a l'esperança”.

A més, enguany després de la cerimònia, es va entregatr als fidels el Pla Pastoral de la Diòcesi de Lleida del trienni 2016-2019, que marqua les prioritats diocesanes i que el bisbe Salvador ha batejat amb el títol 'No tingueu por... Crist és viu!'.

Aquest document ha estat elaborat pel bisbe Salvador arran de la ponència que va impartir a l'Assemblea Diocesana del passat mes de maig i després de recollir les aportacions dels fidels.