Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) El proper dissabte 17 de desembre, de 10.15h a 18h, el Monestir de Montserrat convida nois i noies de 20 a 35 anys a viure un dia de recés per preparar el temps d’Advent. El pare Antoni Pou, monjo de Montserrat, dirigirà aquesta jornada, que té com a objectiu fer una parada en l’estrès de la vida diària per elaborar i integrar les vivències personals quotidianes, gestionar els sentiments, les crisis, i les il·lusions del propi cor.

El recés porta per títol "Jesús icona del Déu de la misericòrdia", i començarà amb uns exercicis de relaxació personal per obrir la ment a l’escolta de la Paraula. Després, els participants podran optar per assistir a la missa conventual o començar una reflexió personal a partir d’uns textos espirituals; a les 12h, mossèn Teodor Suau impartirà una ponència. A la tarda, per a tots aquells que vulguin, hi haurà la possibilitat de compartir en grup les reflexions que haurà suscitat la conferència. Finalment, tindrà lloc una pregària per posar davant de Déu les reflexions i els anhels que haurà suscitat aquesta jornada. El recés s’acabarà al voltant de les 18h, perquè els participants que vulguin puguin també assistir a la pregària de vespres amb els monjos.

Aquest recés tindrà lloc a l’hostatgeria del monestir de Montserrat i s’emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzaran periòdicament en aquest espai.