Vés al contingut
Catalunya Religió

(Laura Mor –CR) El president de la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER), el claretià Luis Ángel de las Heras, ha descrit l'estil propi de la vida consagrada en base a la coherència, la veritat i la simplicitat, i ha demanat a les comunitats de religiosos “no forçar l'alegria” perquè considera que “l'alegria perfecte és conseqüència d'una trobada personal amb Jesús”. Aquesta ha estat una de les seves aportacions a l'assemblea de la Unió de Religiosos de Catalunya que s'ha celebrat aquest dimecres al Seminari Conciliar de Barcelona. En aquest vídeo recull aquestes idees i valora positivament la tasca de la URC.

D'altra banda, l'assemblea va aprovar la renovació de la junta. La concepcionista M. Eulàlia Freixas deixa la vicepresidència després d'un mandat de quatre anys. Per aquest càrrec s'ha escollit la provincial de les Religioses Sant Josep de Girona, Rosa Maria Masferrer. El president de la URC, el provincial dels claretians Màxim Muñoz, renova per quatre anys més. I Consol Muñoz Sanjuán, franciscana missionera de la Immaculada Concepció, s'incorpora com a vocal, completant a sis els membres de la junta. Continuen també com a vocals: Pilar Rovira, superiora general de les Missioneres de la Institució Claretiana; Agustí Borrell, provincial dels Carmelites Descalços de Catalunya; i Llorenç Puig, delegat de la Companyia de Jesús a Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.