Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(BlanquernaDes d'aquest dimecres Sergi Corbella és el nou degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, en substitució de Josep Gallifa, degà des de l’any 2013 i en el període 1991-96.

El president de la Fundació Blanquerna, Salvador Pié, és qui ha nomenat el nou degà. Corbella és doctor en Psicologia i professor titular de la Universitat Ramon Llull del grau de Psicologia i del Màster en Psicologia General Sanitària de la Facultat. Fins ara ha ocupat el càrrec de vicedegà d’Estudis Socials i de la Salut, i d’Ordenació Acadèmica de la Facultat. A més a més, és psicòleg especialista en psicologia clínica i compagina la tasca acadèmica i docent amb la seva tasca com a psicoterapeuta.

Gallifa, a més de la seva tasca com a catedràtic, desenvoluparà un encàrrec vinculat a la primera línia del Pla estratègic com a ponent d'accions incorporades al focus Enfortir l'estil educatiu propi que dependrà directament del director general, Andreu Ibarz.

La composició del nou Equip Directiu, que entra avui en actiu amb el nou degà, és la següent: Olga Herrero, vicedegana d’Estudis Socials i de la Salut, i d’Ordenació Acadèmica; Anna de Monserrat, vicedegana d’Educació i de Programes Internacionals; Xavier Pujadas, vicedegà d’Estudis de Postgrau i Recerca; Enric Maria Sebastiani, secretari acadèmic; Olga Bruna, directora del grau en Psicologia; Josep Maria Vila, director del grau en Logopèdia; Miquel Àngel Prats, director del grau en Educació InfantilJosep Manel Ballarín, director del grau en Educació Primària; i Jaume Bantulà, director del grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE).