Vés al contingut
Catalunya Religió

(Jesuïtes) El proper diumenge 31 de juliol és la festivitat de sant Ignasi de Loiola, fundador de la Companyia de Jesús. Una bona ocasió per endinsar-nos en la biografia d'aquest personatge que ha deixat un important llegat a l'Església i la societat, i també per explicar la seva història als infants, d'una forma entenedora. L'Ignasi, un nen de 6 anys de Manresa, explicarà als més petits qui era, què va fer i per què hi ha tanta gent que coneix Ignasi de Loiola. És la nova proposta de Publicacions de l'Abadia de Montserrat, dins de la seva col·lecció Sabies qui?, amb la que acosta als infants figures com Francesc d'Assís, Roger de Taizé o Pere Casaldàliga, entre d'altres.

En aquesta ocasió, el jesuïta Enric Puiggròs ha estat l'autor del text, que amb les il·lustracions de Sebastià Serra, acompanyaran en aquest recorregut per la vida d'Ignasi, el noble basc que, després de llegir la vida de Jesús, es converteix i acaba fundant la Companyia de Jesús. Descobrirem també que Ignasi va passar per Montserrat i es va estar un temps a Manresa.

Amb aquesta col·lecció, Publicacions de l'Abadia de Montserrat vol facilitar que els nens i nenes puguin conèixer homes i dones de totes les èpoques que per la seva vida solidària i senzilla han traspassat fronteres i són respectats i admirats per tothom.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.