Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claretians) Des del passat divendres dia 1 de juliol la capçalera de la pàgina web de la Llibreria Claret incorpora el Santoral. Així doncs, hi podreu trobar el Sant/a de cada dia, tant en català, com en castellà, així com una breu explicació pertinent a aquest/a.

El web també incorpora les festivitats litúrgiques anuals i el temps litúrgic. El calendari eclesiàstic, vigent al llarg de tota l’Edat Mitjana, és lunisolar. Es basa en les diferents festes que celebra la litúrgia cristiana al llarg de l’any i que es distribueixen en diversos cicles. Dins d’aquests cicles hi ha també unes festes fixes (Nadal, Epifania, festes de sants o de la Mare de Déu...) i unes festes mòbils. La principal d’aquestes darreres és la festa de Pasqua de Resurrecció, entorn de la qual es fixen la resta de festes que en depenen i que configuren tot el cicle.

Aquesta aportació servirà per les persones interessades en conèixer el Sant/a del dia, i també les festivitats litúrgiques del moment. A més a més, les persones que es connectin a aquest apartat de la pàgina hi trobaran els dies internacionals marcats per les Nacions Unides.