Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Sant Joan de Déu) Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris ha commemorat aquest dimarts al vespre el seu desè aniversari amb una petita celebració en el mateix recinte. L'acte ha comptat amb la presència de Pilar Díaz, alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, i del germà José Luis Fonseca, superior provincial, a més de col·laboradors, germans i voluntaris.

El director del centre, Jordi Cayetano, ha recordat en aquest primer desè aniversari la gestació del centre així com la seva construcció i tots aquells que van impregnar d'hospitalitat les parets interiors: infermeres, auxiliars, voluntaris i usuaris. Els que hi són i els que ja no hi són.

El germà Fonseca ha assenyalat que aquest centre va ser el primer en no tenir una comunitat de germans, un fet que no ha suposat cap problema en la transmissió de valors ja que l'equip de serveis sociosanitaris han estat i segueixen sent fidels transmissors.

Per la seva banda, Pilar Díaz ha recordat que ja va assistir a la inauguració de l'any 2006 com a alcaldessa i que està orgullosa de poder comptar al municipi amb la presència de l'Orde Hospitalari pel servei que donen, sempre al costat de la persona.

La celebració va acabar amb un sopar a l'aire lliure, moment de trobada per a tots els presents, i amb un altre moment d'agraïment per part d'alguns col·laboradors i voluntaris ballant al compàs de la cançó "Uneix-te als que lluitem per viure", banda sonora de la Magic Line 2016.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.