Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Sant Joan de Déu) L'Hospital Sant Joan de Déu i l'editorial Planeta han convocat el 18è Premi de Conte Infantil "Hospital Sant Joan de Déu". El premi, dotat amb 6.000 euros, és una iniciativa que té com a objectiu promoure la narrativa en català destinada a lectors d'entre 4 i 8 anys. Com a novetat, en aquesta edició els aspirants al premi han de presentar el conte il·lustrat.

Les obres han de lliurar-se abans del dia 20 d'octubre de 2016 a la seu de l'Editorial Planeta, que està situada a l'avinguda Diagonal 662-664 de Barcelona. Les persones interessades a presentar una obra, que han de ser majors d'edat, poden consultar les bases del 18è Premi de Conte Infantil Sant Joan de Déu.

El conte guanyador, que serà escollit per un jurat, es farà públic durant el mes de desembre. L’Hospital Sant Joan de Déu farà una edició de l’obra premiada per distribuir-la gratuïtament amb finalitat benèfica. Una part d’aquesta edició es podrà posar a la venda a través dels mitjans de l’Hospital.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.