Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Sant Joan de Déu) Aquest divendres el superior general de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, el germà Jesús Etayo, junt amb el germà Pascal Ahodegnon, quart conseller general, es troben a Oviedo per recollir el Premi Princesa d'Astúries de la Concòrdia 2015. Etayo ha agrait la concessió d'aquest reconeixement a la presidenta d'Honor de la Fundació Princesa d'Astúries, Sa Altesa Reial Na Leonor; al vicepresident de la Fundació Princesa d'Astúries i president del Principat d'Astúries, Javier Fernández; i als membres del jurat, entre els quals es troba Marta Elvira Roig, la persona que va proposar la nostra candidatura.

En paraules del germà Etayo: "Aquest premi pertany i el dediquem a les persones malaltes o en situació de vulnerabilitat que atén la nostra institució a tot el món, a través dels 400 centres i dispositius de l'Orde Hospitalari en els 55 països on som presents".

El superior general també va voler ressaltar que "aquest reconeixement a la tasca de l'Orde Hospitalari durant els seus gairebé 500 anys d'història és també un compromís que ens obliga a complir amb la nostra missió cada vegada amb més afany".

El Premi Princesa d'Astúries de la Concòrdia 2015 serà entregat en un acte solemne amb SS.MM els Reis aquest divendres a dos quarts de set del vespre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.