Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) Implica-t.org porta més d'un any promovent la mobilització solidària online a Sant Joan de Déu. Durant el 2014 ha promogut 21 projectes, que han permès captar 73.000 € de 600 donants a través de www.implica-t.org. Amb aquesta plataforma, treballadors, voluntaris i usuaris dels centres de Sant Joan de Déu han implicat el seu entorn per a aconseguir el repte econòmic plantejat en els projectes. Famílies, professionals i empreses l'han utilitzat per a centralitzar les donacions dels seus esdeveniments solidaris.

Aquesta plataforma, plantejada com a model alternatiu al finançament tradicional, fomenta també la sensibilització sobre els col·lectius més vulnerables de la nostra societat, amb més de 10.000 visualitzacions dels vídeos penjats al web.

Des de l'Obra Social animen a tohtom a seguir movilitzant els entorns propers per a sensibilitzar i captar fons a benefici de les persones vulnerables amb les que treballa Sant Joan de Déu. Aquest vídeo explica com fer-ho:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.