Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) El Centre Assistencial Sant Joan de Déu Almacelles comença aquest dissabte els actes de commemoració del 50è aniversari. El centre, que pertany a l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Província d'Aragó-Sant Rafael, està especialitzat en l'atenció i assistència de persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb problemes de salut mental. L'acte d'obertura del cinquantenari comptarà amb la presència del superior general, el germà Jesús Etayo, i el conseller de Salut, Boi Ruiz.

Amb motiu d'aquest aniversari s'ha programat tot un calendari d'activitats que s'allargarà els propers mesos amb propostes culturals, esportives, formatives i solidàries.

L'acte inaugural de dissabte començarà a les onze del matí a l'església de de Nostra Senyora de la Mercè d'Almacelles i estarà presidida pel bisbe Jose Luis Redrado, bisbe titular de Ofena, acompanyat pel superior general de l'Orde Hospitalari, el germà Jesús Etayo.

A un quart d'una tindrà lloc la inauguració de l'exposició històrica-fotogràfica del Centre Assistencial al Museu d'Arquitectura i Urbanisme Josep Mas d'Ordal d'Almacelles amb la presència de l'alcalde d'aquesta població, Josep Ibars. I a la una el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, serà rebut per l'equip directiu del centre i pels màxims responsables de l'Orde. Seguidament tindrà lloc l'acte commemoratiu del cinquantenari.

Diumenge al migdia s'inaugurarà l'exposició ArtSolidari al Cafè del Museu, del Museu de Lleida.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.