Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Sant Feliu) El pla pastoral de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat per aquest any curs 2015-2016 fa una crida a l’evangelització. Convida a redescobrir el caràcter catecumenal de la catequesi. És en aquest context que el bisbat ofereix l'Oratori de nens petits: unes jornades de primera iniciació a l’oració amb els infants per tal de conduir-los a un trobament personal amb Jesús. Les sessions tindran lloc aquest divendres, dissabte i diumenge a la Casa de l’Església del bisbat de Sant Feliu.

Les sessions aniran a càrrec del pare Gonçal Maria Carbó de València i s'adrecen a preveres, catequistes, pares i mares de família i educadors. L'objectiu és transmetre "l’esperit i carn de l’Oratori de Nens Petits de les Escoles Pies", narrar i cantar una experiència-esdeveniment de la benedicció de Déu Pare sobre els seus petits, contemplar com fan oració els infants, presentar la metodologia, acostar a les reflexions teològiques que els mateixos infants inspiren i tot això en "un clima d’experiència de l’Esperit".

Les jornades s’articulen a través de 4 eixos: l'experiència espiritual –Paraula, Litúrgia, Oració i Comunió–; també la reflexió teològica; l'exposició pedagògica; i l'oració amb els infants. Podeu consultar aquí el detall dels horaris d'aquestes sessions formatives.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.